مشاوره مدیریت

اصول مدیریت سازمانی

مشاوره مدیریت

اصول مدیریت سازمانی

4 استراتژی مدیریت مالی برای کسب و کار شما

یکی از مهمترین عناصر مدیریت مالی استراتژیک تجاری موفق ، برنامه ریزی و مدیریت مالی موثر است. برای به حداکثر رساندن نتیجه نهایی ، ضروری است که یک برنامه دقیق طراحی شده داشته باشید که نه تنها به خوبی آن را اجرا کنید ، بلکه به طور مداوم ارزیابی و تنظیم کنید. همچنین مهم است که از تمام ابزارهای ارزشیابی که در اختیار دارید استفاده کنید تا حداکثر پس اندازها را به حداقل برسانید و ناکارآمدی ها را برای تأمین آینده مالی خود به حداقل برسانید.

در بخشهای بعدی ، ما چهار استراتژی اساسی برای بهبود مدیریت مالی شرکت شما را تجزیه می کنیم:

·        هزینه های تاریخی خود را ارزیابی کنید

·        P&L خود را بسازید

·        تنظیم و سپس پایبندی به بودجه

·        هزینه های خود را بصورت فعال پیگیری کنید

از آنجا ، ما برخی از بزرگترین چالش های پیاده سازی مدیریت مالی و همچنین چگونگی غلبه بر آنها به عنوان صاحب مشاغل را پوشش خواهیم داد. اما ابتدا ، برخی از اصولی را که برای اجرای این استراتژی ها نیاز دارید ، پوشش می دهیم:

مبانی مدیریت مالی

مدیریت استراتژیک مالی داشتن یک برنامه مالی محکم برای موفقیت در کسب و کار بسیار مهم است و درک فلسفه مدیریت مالی کلید تعیین کننده هر مرحله از فرآیند برنامه ریزی است.

برای اعمال حداکثر کنترل بر منابع مالی شرکت خود و متمایز شدن از رقبای خود ، باید اطمینان حاصل کنید که مدیریت مالی شما اساساً سالم است.

سه اصل اساسی که باید در مدیریت مالی استراتژیک در نظر داشته باشید عبارتند از:

·        پیش بینی مالی

·        استرس ورودی های کلیدی مورد نیاز برای رشد شما را آزمایش کنید

·        برای سرمایه مورد نیاز کسب و کار خود آماده شوید

برنامه شما نباید بر کوتاه مدت تمرکز کند. در عوض ، منافع بلندمدت را برای آینده مالی پایدار در اولویت قرار دهید. یک برنامه قوی باید به طور اختصاصی متناسب با ویژگی های مدل کسب و کار ، پویایی بازار و سازمان شما طراحی شود و باید از هزینه های دقیق تاریخی به عنوان یک ورودی کلیدی برای پیش بینی استفاده کند.

این سه اصل حیات یک استراتژی تجاری موفق مدیریت مالی است. صرفنظر از اینکه چه استراتژی را دنبال می کنید ، در چه نوع برنامه ریزی مالی مشغول هستید یا با چه چالش هایی روبرو هستید ، پایبندی به این اصول اساسی شما را از راه خواهد رساند. حالا بیایید به چهار استراتژی بپردازیم.

4 استراتژی مدیریت مالی برای موفقیت

شرکت شما با سفارشی کردن این اصول کلی با اهداف ، نیازها و ابزارهای خاص شرکت به موفقیت می رسد. با این حساب ، در اینجا چهار استراتژی مدیریت مالی آورده شده است.

1. هزینه های تاریخی و درآمد تاریخی خود را ارزیابی کنید

موسسه مشاور مدیریت غزال می گوید کسانی که از تاریخ درس نمی گیرند محکوم به تکرار آن هستند. در مورد مدیریت مالی نیز همینطور است. هزینه های تاریخی و جاری شما باید به طور دقیق پیگیری شود. همه صورتهای مالی تاریخی هستند. اعداد و ارقام می توانند چیزهای زیادی را به شما بگویند - در کجا شکست خوردید ، در کجا موفق شدید ، زمینه هایی که بهبود یافته اید یا نیاز به بهبود دارید. اعداد قبلی شما به عنوان یک فشارسنج عمل می کند ، یک آب و هوا که به شما امکان می دهد ببینید شرکت شما از نظر مالی در سه ماهه یا سال های گذشته در کجا بوده است.

این داده ها زمینه لازم را برای ارزیابی وضعیت مالی فعلی شما و مشاهده مناطقی که در آن موفق هستید یا کوتاهی می کنید به شما می دهد. می توانید از آن برای قضاوت در مورد عملکرد فعلی خود در مقایسه با سالهای گذشته و اهداف کنونی استفاده کنید. از آنجا می توانید اهداف و معیارهای جدیدی را برای افزایش سودآوری تعیین کنید.

2. ایجاد سود و زیان (P&L)

یکی از اجزای کلیدی صورتهای مالی شما P&L شما است که به صورت صورت سود نیز معروف است. این صورت ها داده ها و هزینه های تاریخی را جمع آوری می کند و به عنوان خلاصه ای از عملکرد کسب و کار شما عمل می کند. این صورتها به عنوان خلاصه ای از درآمد و هزینه های شما عمل می کند و به شما اطلاع می دهد که آیا در آن ماه سودآور بوده اید یا با زیان کار کرده اید. به طور معمول ، بیانیه P&L شما شامل موارد زیر است:

·        درآمد (فروش)

·        هزینه کالاهای فروخته شده (COGS)

·        سود ناخالص (درآمد منهای COGS)

·        هزینه ها

·        سود خالص (سود ناخالص منهای هزینه)

این اعداد به شما کمک می کند تا هزینه های تجارت و مراحل مورد نیاز برای موفقیت و بهبود مستمر را به وضوح ببینید. در فرآیند ردیابی درآمد و هزینه های تاریخی برای نقشه برداری در P&L ، خود را مجبور خواهید کرد که هر یک از اجزای معادله تجاری خود را درک کنید.

3. بودجه ای تعیین کنید و به آن پایبند باشید

پیگیری بودجه های تاریخی کافی نیست. یکی از بزرگترین مولفه های مدیریت مالی بودجه بندی و پیش بینی فعالانه است. بودجه به شما کمک می کند:

·        دستورالعمل هایی برای مدیریت هزینه های خود تعیین کنید

·        درک کنید که وابستگی های مالی کلیدی شما کجاست و پیش بینی کنید که برای تأمین بودجه عملیات خود به چه چیزی نیاز دارید

·        برای رسیدن به اهداف تجاری خود تصمیمات مالی عاقلانه بگیرید

·        در راه باشید تا نتیجه نهایی خود را به حداکثر برسانید

به طور خاص ، یک مدیر مالی باید کاملاً از سود ناخالص و هزینه عملیاتی آگاه باشد. در حال حاضر هستند و آنچه خواهند شد به این ترتیب ، یک برنامه ریز مسئول می تواند تمام کسورات را از خط اول به حداقل برساند تا حداکثر نتیجه نهایی - سود خالص - را به حداکثر برساند.

برای تعیین بودجه مشخص با تیم خود ، با پرسیدن سوالات زیر شروع کنید:

·        فروش پیش بینی شده برای آن دوره چقدر است؟

·        هزینه های مستقیم فروش چقدر است؟ مواد ، پیاده سازی

·        هزینه های عملیاتی شامل هزینه های سربار چیست؟ حقوق و دستمزد ، از جمله کمیسیون ؛ بازار یابی؛ غذا و مسافرت ؛ اجاره؛ خدمات رفاهی

·        ارقام سال قبل - که باید قبلاً در دست داشته باشید - می تواند به عنوان شاخص های فروش و هزینه های احتمالی مورد استفاده قرار گیرد و به شما در ایجاد واقعی ترین بودجه ممکن کمک می کند.

اکثر کارهای بودجه بندی معمولاً قبل از یک دوره مالی جدید انجام می شود. با این وجود ، بودجه بندی اغلب می تواند و باید یک فرایند مداوم باشد. به صورت ماهانه یا سه ماهه ، تیم مالی باید بودجه ای را برای تجزیه و تحلیل واقعی انجام دهد تا ببیند چگونه هزینه های واقعی شرکت در دوره قبلی در مقایسه با آنچه در ابتدا پیش بینی شده بود ، اندازه گیری می کند و سپس آنچه را که می تواند تنظیم شود اندازه گیری می کند.

4. به طور فعال هزینه های خود را پیگیری کنید

در یک فضای تجاری مدرن ، شما باید در هر معامله دید داشته باشید و قدرت آشتی دادن کتاب های خود را در یک لحظه داشته باشید.

داشتن یک کارت شرکتی و یک پلت فرم مدیریت هزینه خودکار که کنترل های پیشرفته ای را برای مشاغل فراهم می کند به شما امکان می دهد بودجه های داخلی را توسط کاربر یا بخش تنظیم کنید. مزایای آن عبارتند از:

·        قابلیت مشاهده در زمان واقعی نسبت به داده های هزینه-بدانید چه کسی ، کجا و چقدر در یک لحظه هزینه می کند.

·        توانمندسازی مدیران برای نظارت بر هزینه های تیم خود - مدیران می توانند عادت های هزینه تیم خود را در صورت وقوع مشاهده کنند. این ارقام را می توانید با بودجه و برگه های P&L مقایسه کنید تا وضعیت مالی شما را بسنجید.

·        همگام سازی خودکار با سیستم عامل های حسابداری-به لطف هم افزایی داخلی با نرم افزارهای اصلی حسابداری و مدیریت مالی مانند Quickbooks و Xero ، هماهنگی هزینه های شما یکپارچه است.

·        نظریه سفارشی کردن هزینه - منتظر پایان سه ماهه نباشید تا ببینید چقدر هزینه کرده اید. ابزارهای قدرتمند به شما این امکان را می دهند که از هزینه های شرکت خود یا بزرگنمایی در یک کاربر یا معامله واحد ، استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد