مشاوره مدیریت

اصول مدیریت سازمانی

مشاوره مدیریت

اصول مدیریت سازمانی

2 نوع دانش و معنی آنها برای مدیریت دانش

 اگر یک شرکت بر اساس دانش - دانش مشتری ، دانش فرآیندهای کارآمد داخلی و خارجی ، دانش بازار که شرکت در آن فعالیت می کند و موارد دیگر - بنا نشده باشد ، به سادگی نمی تواند در این زمینه فعالیت کند. اولین مکان.

اما همه اینها عمیق تر از این است که اطمینان حاصل کنید که سازمان شما متشکل از کارکنان با استعداد و با دانش است.

بر اساس استانداردهای امروزی ، بسیار مهمتر است که پایه ای ایجاد کنید که بر اساس آن این استعداد و دانش در سراسر سازمان به اشتراک گذاشته شود.

شما باید مدیریت دانش را پیاده سازی کنید.

اما ابتدا ، باید دو نوع دانش تجاری را که مدیریت می کنید ، بدانید.

دو نوع دانش تجاری

در زمینه تجاری ، دانش به اطلاعاتی اطلاق می شود که یک فرد یا تیم در سازمان شما می تواند به شما ارائه دهد تا بتواند کارآمدتر شرکت شما را اداره کند.

اولین نوع مدیریت دانش در سازمان و کسب و کار ، دانش صریح است - هر دانشی که مستندسازی و به اشتراک گذاری آن آسان باشد.

هنگامی که یک تیم بازاریابی یک قیف فروش خاص ایجاد می کند ، می تواند جنبه های مختلف این فرایند را مستند کند ، مانند منطق آنها برای استفاده از یک پلت فرم خاص ، اینکه چرا آنها محتوای خاصی را برای یک شخصیت خاص ایجاد کرده اند ، اسناد انطباق آنها و غیره.

این اطلاعات صریح به همه تیم های دیگر (مانند فروش ، خدمات و پشتیبانی) اجازه می دهد تا درک بهتری از مسیر خرید مشتری پیدا کنند.

در مقابل ، نوع دوم دانش کسب و کار ، دانش ضمنی است.

دانش پنهان به مهارت ها و دانش آموخته شده توسط متخصصان در طول سالها تمرین و تجربه اشاره می کند که به سادگی قابل آموزش نیست* - به تنهایی در کلمات بیان شود.

یک مثال از دانش ضمنی در سناریوی شرح داده شده در بالا نشان می دهد که چگونه فروشنده ای که پس از رهبری واجد شرایط می شود و سریعاً "جادوی خود را انجام می دهد" تا معامله را در زمان رکورد ببندد.

در حالی که فروشنده ممکن است این فرایند را به گونه ای طی کرده باشد که گویی برای او طبیعت دوم است ، تقریباً غیرممکن است که دقیقاً توضیح دهد که او چه کاری انجام داد تا فروش را به طرز ظاهری بی زحمت انجام دهد.

مدیریت دانش: چیست و چرا به آن نیاز دارید

انواع مدیریت دانش فرایند ایجاد فیزیکی ، ذخیره و نگهداری هر گونه دانش کاربردی است که متعلق به اعضای تیم در یک سازمان است. این شامل دانش صریح و ضمنی است ، بنابراین شما به سیستمی برای مدیریت هر دو نیاز دارید.

مدیریت دانش مناسب مزایای زیادی دارد. همانطور که در بالا ذکر شد ، هرچه کارکنان شما "در آگاهی" بیشتری باشند - حتی در مناطقی که مستقیماً بر آنها تأثیر نمی گذارد - فرایندهای کلی شما می تواند ساده تر باشد.

ارتباطات و همکاری های تقویت شده که از مدیریت دانش نشأت می گیرد ، امکان ایجاد یک اثر هم افزایی را فراهم می آورد ، که در آن مجموع کل دانش درون یک سازمان با هم بسیار ارزشمندتر از هر دانش به صورت جداگانه است.

همچنین ، شایان ذکر است که درک بهتر از چگونگی تناسب همه جنبه های یک سازمان به یکدیگر اجازه می دهد تا هر یک از این جنبه ها ارزش خود را در مقاطع مختلف زمانی به دست آورند. از آنجا که همه افراد درون یک سازمان مسئول ارائه دانش به شرکت هستند ، این واقعیت را تقویت می کند که دانش و استعدادهای همه برای موفقیت کل سازمان ضروری است.

چه به صورت فردی و چه در سطح شرکت ، مدیریت دانش برای همه افراد درگیر مفید است-به شرطی که به طور استراتژیک و عمدی در مورد آن پیش بروید.

نمونه هایی از مدیریت دانش در سازمان

در عمل ، مدیریت دانش سازمانی می تواند شبیه هر یک از موارد زیر باشد:

·        فایل های قابل اشتراک گذاری

·        پایگاه مطالب آموزشی

·        تیم های متخصص داخلی

·        دستورالعمل های شغلی مربوط به نقش

·        نرم افزار مدیریت وظایف

معمولاً سازمانها از چندین روش به طور همزمان در برنامه مدیریت دانش خود استفاده می کنند. نمونه های بیشتری از مدیریت دانش را در عمل در بهترین شیوه های ما در زیر مشاهده خواهید کرد.

4 بهترین شیوه های مدیریت دانش برای پیاده سازی

در حالی که مدیریت دانش به هیچ وجه یک فرایند ساده یا کوتاه نیست ، ما به سرعت بهترین شیوه های اساسی ابتکار عمل مدیریت دانش را مرور می کنیم - که به شما امکان می دهد به نوبه خود به سرعت تلاش های خود را شروع کنید. شیرجه بزنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد